preskoči na sadržaj
 

Projekt AFRIKA

 

U suradnji sa Zakladom Nelson Mandela i Hamburškim društvom za promicanje demokracije i međunarodnog prava, već pet godina UNICEF u svijetu prikuplja sredstva za škole u Angoli, Malaviju, Mozambiku, Ruandi, Južnoafričkoj Republici i Zimbabveu.

Ove šk. god. se i naša škola  priključila ovome projektu; prikupljamo sredstva za Ruandu kako bismo pomogli izgradnju i obnovu tamošnjih škola, osigurali opskrbu pitkom vodom te djeci bez roditeljske skrbi omogućili nabavu školskih knjiga.

Učiteljica Vesna Gudelj je voditeljica ovog projekta u našoj školi, a sudjelovali su učenici od prvog do šestog razreda.

 

Sredstva za pomoć djeci Afrike prikupljali smo prodajnom izložbom peciva i kolača, izložbom likovnih radova, prodajom jabuka i domaćih kolača u PŠ Rupotina, a u studenome su učenici nižih razreda održali priredbu pod nazivom Jesenska svečanost te prikupljeni novac od prodaje ulaznica također namijenili djeci Afrike.

Dio prihoda prikupljen je i prodajom božićnih čestitki i ukrasa koje su učenici sami izradili, a jedan dio su djeca izdvojila i iz vlastitoga džeparca.

Roditelje smo s ovim projektom upoznali na priredbi Zajedno smo jači koja je u prosincu upriličena u Domu kulture Zvonimir.

Ponosni smo što pomažemo u stvaranju boljeg i pravednijeg svijeta.

UPISI U SREDNJU

HZZ - e-usmjeravanje Moj izbor: Upitnik interesa i kompetencija

Prijava preko AAI u sustavu mrežne stranice srednje.e-upisi.hr. (korisničke upute za korištenje sustava)

Popis srednjih škola, značajni predmeti, bodovni pragovi zadnjih pet godina (priloženi dokument).


UPIS U 1. OSNOVNE

 

POZIV - roditelji / staratelji djece dužni su se javiti u STRUČNU SLUŽBU ŠKOLE u razdoblju od 3. do 10. ožujka i to ujutro od 8 do 11 i poslijepodne od 16 do 18 sati radi dogovora o terminima testiranja djeteta i sistematskog pregleda školske liječnice. Detaljnije pogledajte u priloženoj OBAVIJESTI  za roditelje


Epidemiološki kutak

Tableti

Dragi učenici, termini za prijavu kvara i preuzimanje tableta su:

SMJENA  A 

četvrtak 1. nastavni sat

SMJENA B 

ponedjeljak 5. nastavni sat

VAŽNA NAPOMENA: pri prijavi kvara donijeti SVE što ste dobili s tabletom (kutiju, punjač...) a pri pruzimanju tableta donijeti Carnet lozinku i korisničko ime.

 


Prijevoz učenika putnika

školski kombi | roditelji.me

Priloženi dokumenti:
Raspored prijevoza 2021.-2022..pdf


Udžbenici i drugi obrazovni materijali

Ovdje možete vidjeti popise udžbenika i drugih obrazovnih materijala koji će se koristiti u našoj školi u šk. god. 2021./2022.

Udžbenike nabavlja škola, a sredstva za njih osigurava  Ministarstvo znanosti i obrazovanja.

Druge obrazovne materijale i pomoćna nastavna sredstva nabavlja škola, a sredstva za njih osigurava Grad Solin i Općina Klis.


eTwinning

E-dnevnik

Savjetovalište

Raspored sati
Priloženi dokumenti:
Smjena A.pdf
Smjena B.pdf


SafetyNet

SafetyNet je zabava za cijelu obitelj! Igrajući kviz učite o sigurnosti, ponašanju na Internetu, društvenim mrežama i ostalim temama. Materijali uz kviz prilagođeni su uzrastu od 5. do 8. razreda, ali su korisni i svima ostalima koji žele proširiti svoje znanje.


TražilicaKalendar
« Lipanj 2022 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
Prikazani događaji


Pitanja i odgovori
 Naslov: FAQ

  • Naj 10 pitanja

  • Nedavna pitanja

  • Arhiva pitanja

Korisni linkovi
edukativne stranice
 • portal škola
 • wikipedia
 • MZOS
 • AZOO
 • Centar Izvrsnosti Sp...
 • Carnet

Dnevni tisak

preskoči na navigaciju